RU UK
RU UK
Онлайн заява

Переваги організації заходів на майданчику Mill Hub

VIP Catering / Блог / Новини / Переваги організації заходів на майданчику Mill Hub
Переваги організації заходів на майданчику Mill Hub

Друзі, ми щасливі, повідомити вам, що наш майданчик Mill Hub вже повністю готовий до прийому гостей! Резерви на передноворічні свята множаться, все частіше проводяться попередні дегустації, а ми, незважаючи на дуже щільний робочий графік, дуже раді, що тепер серед наших послуг ми можемо запропонувати нашим клієнтам майданчик під проведення заходів.

З цієї нагоди хотілося б поговорити про переваги, які ви отримуєте, організовуючи захід на нашому майданчику. Отже:

1.Ви абсолютно не обмежені у виборі кухні та меню. Ми підготуємо пропозицію виходячи з ваших побажань, підготуємо пропозиції будь-якої складності для будь-якого виду заходу, будь то демократичний фуршет або урочисту гала-вечерю з парадом офіціантів.

2.Ви, безперечно, зможете продегустувати страви перед вашим заходом, якщо у вас виникне таке бажання.

3.Наш майданчик обладнаний всім необхідним для проведення заходів, проте в той же час дозволяє впроваджувати різні дизайнерські рішення, ви можете організувати простір і прикрасити зал так як ви того хочете, а ми обов'язково в цьому вам допоможемо.

4. Наша команда – це команда професіоналів своєї справи. Ми займаємо лідируючі позиції на ринку кейтерингу України з 2007 року, ви можете бути впевнені у бездоганності вашого заходу, починаючи від меню до високого сервісу.

5. Наявність власного просторого паркування, внутрішнього дворика і веранди стануть вам приємними і важливими перевагами при організації вашого заходу.

Друзі, телефонуйте до нас або приїжджайте на екскурсію і ми з радістю розповімо вам про наш майданчик та допоможемо вам в організації ідеального заходу!