RU UK
RU UK
Онлайн заява

Ідеальний Новий Рік у вас вдома!

VIP Catering / Блог / Новини / Ідеальний Новий Рік у вас вдома!
Ідеальний Новий Рік у вас вдома!

Ми так часто останнім часом говорили про організацію новорічних корпоративів, що зовсім забули розповісти про приватні новорічні замовлення, а це важлива і не менш відповідальна частина нашої роботи. На жаль, незважаючи на те, що послуги кейтерингу з кожним днем ​​стають все більш популярними, далеко не всі знають про те, наскільки ресторан виїзного обслуговування може бути корисним.

Люди починають планувати свої новорічні свята задовго до їх початку, хтось віддає перевагу подорожам, хтось бронює ресторани та клуби, але завжди залишаються ті, які вважають за краще зустрічати Новий Рік у затишній домашній атмосфері. Але, на жаль, організація свята, і особливо готування святкових страв може забрати стільки сил і часу, що саме свято буде вам не на радість і єдиним бажанням для вас буде, щоб усе це швидше закінчилося.

Для того, щоб цього не було, ви можете звернутися до нас! Ми запропонуємо ідеальне меню для вашого свята, виходячи з ваших побажань та типу заходу, подбаємо про посуд, текстиль та все необхідне обладнання для свята, вам не доведеться турбуватися про обслуговування – ваші гості будуть оточені увагою наших професійних офіціантів. Якщо на вашому святі будуть діти, ми також подбаємо про окреме дитяче меню. Ваше свято буде організовано «під ключ», і ваш Новорічний настрій не буде затьмарений турботою про побутові складнощі!