RU UK
RU UK
Онлайн заява

Організація зимового BBQ

VIP Catering / Блог / Новини / Організація зимового BBQ
Організація зимового BBQ

BBQ – один із улюблених видів відпочинку у багатьох людей, і це найпопулярніший вид заходу, що замовляють у нас у весняно-літній період. Практично всі свята, приватне чи корпоративне обов'язково проводяться на відкритому повітрі з BBQ-меню.

Ми хочемо зламати стереотипи, що BBQ – це суто літній захід, і з упевненістю можемо сказати, що за правильної організації та продуманого меню взимку вони стають навіть яскравішими. Уявіть собі свіже морозне повітря, тепло вогню та аромат страв приготовлених на ньому, казани з гарячими першими стравами, домашні чаї, ароматний глінтвейн – такі ось зимові пікніки можуть стати справжнім хітом!

Звичайно ж, можливо досить клопітно продумати весь необхідний інвентар та підготовку меню і всього необхідного, але ви це ніколи не відчуєте, якщо довірити всі організаційні питання нам. Ми привеземо все необхідне обладнання та меблі, облаштуємо зону відпочинку та приготуємо для вас чудові гарячі страви з мангалу, а також гарячі ароматні напої домашнього приготування. Вам залишиться насолоджуватися неповторною зимовою атмосферою та заходом!