RU UK
RU UK
Онлайн заява

Організація харчування на конференціях, семінарах, виставках

VIP Catering / Блог / Новини / Організація харчування на конференціях, семінарах, виставках
Організація харчування на конференціях, семінарах, виставках

Якщо ви займаєтеся організацією виставки, конференції чи семінару, то, швидше за все, в якийсь момент зіткнетесь із необхідністю забезпечення харчування гостей та персоналу.

Завдяки харчуванню на ділових заходах ви можете створити невимушену атмосферу, яка розташує людей до спілкування, обміну контактами та думками, а також підвищить лояльність до вашого заходу та компанії загалом.

І чим вищий рівень заходу, тим відповідальнішим стає вибір підрядника з кейтерингу. Адже для грамотної організації та оптимізації бюджету заходу потрібно враховувати безліч факторів, часом необхідно підкреслити тематику виставки або семінару, оформити фуршетні лінії з урахуванням корпоративних кольорів тощо.

Компанія Vip Catering займається організацією харчування на конференціях і семінарах вже більше 9 років, за цей час ми провели величезну кількість різних заходів, ланчів та обідів на найрізноманітнішу кількість гостей, починаючи з невеликих кава-пауз, закінчуючи масштабними проектами, де необхідно було забезпечити харчування. 2000 тис. гостей упродовж двох днів у кілька етапів.

Ми пишаємося тим, що наші корпоративні замовники повертаються до нас повторно, проте ніколи не зупиняємося у своєму розвитку, щоб щоразу перевершити їхні очікування!