RU UK
RU UK
Онлайн заява

Навіщо потрібний кейтеринг і які бізнес-завдання допомагає вирішити?

VIP Catering / Блог / Новини / Навіщо потрібний кейтеринг і які бізнес-завдання допомагає вирішити?
Навіщо потрібний кейтеринг і які бізнес-завдання допомагає вирішити?

Компанія VIPCatering займає лідируючі позиції на ринку подійного кейтерингу з 2007 року. За цей час ми провели величезну кількість заходів у різних сегментах ринку, як у Києві, так і в Україні. Виходячи з нашого досвіду, ми можемо сказати, що поки що кейтеринг у нашій країні найбільш затребуваний саме в сегменті B2B. Є багато факторів, що впливають на те, що бізнес все частіше і частіше користується кейтеринг послугами, за його допомогою можна вирішити різні бізнес-завдання, залежно від типу заходу, що проводиться:

– корпоративні заходи, свята, пікніки чи тимбілдинг допомагають зміцнити корпоративний дух, показати значущість співробітників для компанії, встановлювати чи зміцнювати свою корпоративну культуру.

– презентації та партнерські вечори знайомлять споживачів із компанією чи її продукцією, підвищують рівень лояльності клієнтів та статус компанії на ринку, можна також влаштувати майстер-клас зазначеної торгової марки.

– навчальні заходи – різні тренінги, семінари, форуми, конференції, також часто вимагають кейтеринг-супровід.

Замовляючи різноманітні корпоративні заходи в компанії VIP Catering, ви можете розраховувати не лише на бездоганну кухню та високий рівень сервісу, а й на професійну підтримку та організацію свята. Наші досвідчені менеджери підкажуть вам, як краще організувати захід, які закуски та напої вибрати, як правильно розрахувати таймінг. Який вид заходу ви не обрали, будь то повноцінний банкет або коротка кава-брейк ви можете розраховувати на декоративне оформлення обідніх зон, відповідно до вашої тематики, корпоративної культури або просто виходячи з побажань.