RU UK
RU UK
Онлайн заява

Згадуючи минулорічні корпоративи

VIP Catering / Блог / Новини / Згадуючи минулорічні корпоративи
Згадуючи минулорічні корпоративи

Організація новорічних корпоративів у самому розпалі, але розповімо про них ми ще не дуже скоро, адже так хочеться помріяти про новорічне диво, згадати чари новорічних свят. І ми подумали, чому б не згадати про минулі заходи, якими ми пишаємось і любимо згадувати.

Наприклад, про новорічний корпоратив для компанії Філіп Морріс – ми проводили його два роки поспіль, чим дуже пишаємося, адже повторне звернення клієнта – це найкращий відгук.

Справа в тому, що ці проекти щоразу перетворюються на найцікавіший досвід, оскільки замовники обов'язково бажають бачити щось нове, креативне, інтерактивне та обов'язково бездоганно виконане. Меню заходу має відповідати рівню та тематиці заходу, вітається гастрономічна анімація, ну і, звичайно ж, сервіс найвищого класу, завдання ускладнюється кількістю гостей, а їх зазвичай 800 осіб.

Перед початком урочистого бенкету, гостей заходу зустрічала вулична зона з частуваннями, анімаційна станція гарячих каштанів, хот-роли з усілякими наповнювачами, станція сиру Камамбер BBQ з журавлинним соусом, десертна станція Маршмелоу з шоколадним печивом та барні станції гарячих на домашнього чаю. Протягом вечора гостей зустрічали коктейлі, закуски а-ля finger food, і звичайно ж, банкет наповнений бездоганною кухнею.