RU UK
RU UK
Онлайн заява

Чарівність заходів кейтерингу.

VIP Catering / Блог / Новини / Чарівність заходів кейтерингу.
Чим корисний кейтеринг для вашого бізнесу?

Кожен з нас у своїй роботі має улюблені моменти – вони нас надихають, ми любимо про них говорити і розповідати. Звичайно ж, таких улюблених моментів може бути кілька або один особливий, але якщо Ваша робота приносить вам радість - то вони є неодмінно.

Ми не виняток і теж хочемо поділитися тим, що ми любимо в нашій роботі найбільше. Кейтеринг хоч і складний, але дуже святковий вид бізнесу, дуже «людський», живий та яскравий, інакше й бути не може – ми ж беремо участь в організації подій та свят. Один із найбільш хвилюючих та улюблених моментів у нашій роботі – це спостереження за тим, як на майданчику, на якому ще кілька годин раніше не було нічого, створюється неповторна атмосфера свята, якій передував серйозний період підготовки та планування.

У якийсь момент часу майданчик стає схожим на мурашник – жвавий рух та безперервна робота, оперативне вирішення питань та координація, забудова, святкової зони, збирання меблів, заїзд та забудова кухонної зони, декорування – все це схоже на калейдоскоп. Але настає час, коли вся суєта припиняється і перед очима виникає зовсім інша картина - бездоганна лінія столів або фуршетних ліній, білий текстиль, свічення келихів, урочисті офіціанти та кухарі в гарних кітелях, все готове для прийняття гостей. У повітрі відчувається тремтіння, яке ні з чим не сплутаєш – очікування початку заходу. І це один з найулюбленіших моментів у нашій роботі. Звичайно ж, він не один і ми обов'язково розповімо вам про інших, але ми дуже хочемо, щоб ви знали як хвилююче і радісно для нас робити свою роботу, щоб потім приймати Вас – наших гостей!