RU UK
RU UK
Онлайн заява

Зовнішній вигляд та форма персоналу на заходах

VIP Catering / Блог / Новини / Зовнішній вигляд та форма персоналу на заходах
Яким має бути офіціант?

Кейтеринг – це насамперед сфера послуг, а сфера послуг – це залучення всіх почуттів наших гостей. І починається все, як правило, із візуального сприйняття. Звичайно ж, картина сприймається в цілому, але сьогодні ми поговоримо про деталі, а саме про форму та зовнішній вигляд обслуговуючого персоналу.

У всьому обсязі нашої роботи ця, здавалося б, дрібниця може відіграти важливу роль. Адже персонал – це обличчя компанії, і його зовнішній вигляд – це те, на що насамперед зверне увагу клієнта. Що стосується офіціантів, вже стало традицією та своєрідною «фішкою» компанії працювати лише з офіціантами-хлопцями. Всі вони проходять ретельний відбір та інструктаж про належну зовнішність. На вибір замовника ми можемо запропонувати декілька форм для офіціантів. Залежно від формату та стилю заходу, доповнити форму аксесуарами, які підкреслять його особливість чи урочистість.

Vip Catering завжди відповідально підходить до організації заходів та стежить за кожною деталлю, щоб ніщо не могло порушити атмосферу свята. Ми завжди уважно стежимо за зовнішнім виглядом нашого персоналу та гарантуємо їхній професіоналізм.