RU UK
RU UK
Онлайн заява

Тенденції у оформленні фуршетних ліній.

VIP Catering / Блог / Новини / Тенденції у оформленні фуршетних ліній.
Тенденції у оформленні фуршетних ліній.

Ми живемо в дуже динамічний час, з кожним днем ​​все змінюється та розвивається, у всіх сферах життя люди шукають нововведення, а компанії намагаються зробити свій продукт унікальним. Якщо говорити про кейтеринг, це також проявляється дуже явно. І якщо відносно недавно фуршетні столи виглядали майже однаково – білі скатертини, спідниці та класично задекоровані столи зі стравами, то зараз фуршетна лінія може навіть не нагадувати це віддалено.

Стало дуже модно грати з подачею, і якщо раніше фуршет - це були горизонтальні лінії столів, то зараз вони можуть вишиковуватися вертикально, на спеціально створених стелажах, страви можуть бути в прямому сенсі підвішені на пристосуваннях, ланцюгах або мотузках. Кейтерингові компанії намагаються робити захід все більш інтерактивним, живим і привабливим, домагаються wow-ефекту, щоб гості заходів, уражені подачею та стилем страв самі ставали «живою» рекламою їхніх компаній, вигладжуючи фотографії в соціальні мережі та розповідаючи про побачене своїм знайомим.

Vip Catering завжди стежить за новими тенденціями та використовує лише найцікавіші рішення для організації кейтерингу. Ми організуємо Ваш захід на найвищому рівні та здивуємо всіх гостей!