RU UK
RU UK
Онлайн заява

Весілля в індійському стилі

VIP Catering / Блог / Новини / Весілля в індійському стилі
Весілля в індійському стилі

Весілля – це особлива подія у житті кожної людини, до проведення якої клієнти ставляться особливо трепетно. Організація весілля вимагає індивідуальний підхід до кожного окремого випадку, а від інших форматів весільних заходів відрізняються тривалістю проведення і комбінацією декількох видів обслуговування. Компанія Vip Catering організує весілля у найрізноманітніших форматах, а наш Шеф-кухар розробить для Вас індивідуальне меню будь-якої кухні світу.

Близько року тому до Vip Catering звернулась пара із проханням організувати весілля на 100 осіб у індійському стилі. Основна складність полягала в тому, що на розробку досить специфічного меню, його адаптацію під європейські смаки, організацію дегустації та затвердження страв, закупівлю продуктів, і, власне, на весь процес організації весільного торжества, з урахуванням індійських традицій, залишалося лише 4 дні. . Справа в тому, що наші наречені ставилися до досить досвідчених клієнтів, з високими запитами, і коли їх не влаштував підхід компанії, з якою вони обговорювали весілля заздалегідь, вони вирішили звернутися до нас.

У стислий термін команда Vip Catering блискуче впоралася з поставленим завданням. Завдяки грамотному менеджменту, високому професіоналізму наших кухарів та заздалегідь продуманій технології приготування страв, весілля було чудовим. Замовники та їхні гості залишилися у захваті від кухні та обслуговування. І найкращим тому доказом і похвалою для нас стало звернення цієї пари через півроку з проханням організувати ювілей для їхньої мами в мексиканському стилі. Ми з величезною радістю виконали це завдання і дуже пишаємося тим, що виправдали високі очікування наших клієнтів. Це лише один із небагатьох прикладів того, з якими завданнями нам доводиться стикатися з організацією заходів. Секрету успішного вирішення цих завдань немає, просто кейтеринг справді наша пристрасть, а наша команда – це однодумці, які закохані у свою справу та працюють згуртовано на один результат. Ми дійсно любимо нашу роботу і завжди намагаємося максимально забрати на себе турботи щодо організації виїзного заходу.