RU UK
RU UK
Онлайн заява

Способи недорого організувати фуршет чи банкет

VIP Catering / Блог / Новини / Способи недорого організувати фуршет чи банкет
Способи недорого організувати фуршет чи банкет

Організовуючи захід за допомогою кейтерингової компанії або ж власними силами, ви, швидше за все, спиратиметеся на певний бюджет, за рамки якого не захочете або не зможете вийти, і природно шукатимете розумні шляхи заощадити на організації харчування та частуваннях. Ми у своїй роботі також змушені шукати шляхи економії для конкурентоспроможного ціноутворення без втрати якості послуг та частування. І зараз ми розберемо кілька способів організувати фуршет чи бенкет недорого та якісно.

  1. Плануйте свій захід наперед. Ми вже не раз говорили про те, що замовляючи різні послуги заздалегідь, ви, швидше за все, можете розраховувати на лояльні ціни та знижки, а також вибирати підрядників.
  2. Чітко визначте собі мета і тип захід. Наприклад, якщо ви проводитимете партнерський вечір або виставку, то щільний фуршет або ланч-обід не буде доречним, а ось легкий коктейль із закусками та напоями в обнос може додати невимушеності та вишуканості вечору, налаштувати ваших клієнтів на відкрите спілкування.
  3. Трапляються випадки, коли ви можете обійтися без обслуговуючого персоналу, який займає у кошторисі чималу частку. У такому разі ви можете замовити послугу доставки закусок та оренди необхідного обладнання.
  4. Останнім часом дуже модною тенденцією стала заміна імпортних продуктів на товари вітчизняного виробника – економія в результаті виходить суттєвою, а при їхньому грамотному виборі ви не залишитеся розчаровані якістю приготовлених страв.
  5. Якщо формат заходу дозволяє, можна використовувати одноразовий посуд. Наприклад, якщо ви проводите захід BBQ – це цілком доречно. Тим більше що вибір одноразового посуду зараз теж досить широкий, можна не використовувати неекологічний пластик, а користуватися еко посудом з целюлози або дерева.
  6. Залучайте спонсорів на ваш захід. Це, звичайно, стосується бізнес-сегменту, а не приватних вечірок. Подумайте, можливо, наприклад, представники алкогольних брендів зацікавляться вашим заходом, тому що ваші гості – це їх цільова аудиторія. У такому разі вони зможуть надати вам не лише напої, але й самі займуться організацією бару, його персоналом та посудом. Так може бути і з кейтерингової компанії, і постачальниками певних продуктів.

Якщо ви все ж таки вирішите звернутися за допомогою організації фуршету або банкету до нас, то ви можете розраховувати, що ми запропонуємо той варіант обслуговування, меню та оформлення, який ідеально вам підходити і за форматом і бюджетом!