RU UK
RU UK
Онлайн заява

Сидце та гордість нашої компанії – менеджери проектів

VIP Catering / Блог / Новини / Сидце та гордість нашої компанії – менеджери проектів
Сидце та гордість нашої компанії - менеджери проектів

У блозі ми не раз торкалися теми персоналу в роботі кейтерингових компаній і здебільшого говорили про обслуговуючий персонал. Але є люди, від яких успіх заходу залежить безпосередньо, починаючи буквально з самого початку до кінця і ці люди – менеджери проектів.

В успіху будь-якого банкету та фуршету настільки багато складових, що людина не пов'язана з організацією заходів може про це і не здогадуватися. Як правило, для гостей заходу видно лише кінцеву картинку самої урочистості, вони оцінюють меню, обслуговування, оформлення. І лише замовник здатний оцінити роботу менеджера, яка передувала цьому. А це перший контакт, уміння зрозуміти потреби замовника, своєчасність та грамотність складання меню, оперативність подання правок. Після затвердження меню починається серйозна підготовка до проведення заходу, і чим масштабніший захід, тим складніший і відповідальніший цей процес.

Координування всіх процесів, співпраці всіх підрозділів, логістика, складання переліку всього необхідного обладнання, прописування чітких таймінгів, підбір та виклик персоналу – ось лише короткий перелік того, за що стає відповідальним менеджер проекту. І від кожного пункту може залежати успіх чи провал будь-якої урочистості. Часом, спостерігаючи роботу менеджерів нашої компанії, дивуєшся, як одна людина може встигати і охоплювати так багато, щоразу переживати за захід усією душею та прагнути робити все якнайкраще. І знаєте – відповідь завжди одна – вони у нас справжні професіонали, які щиро люблять свою роботу! Хлопці, ми вами пишаємось!