RU UK
RU UK
Онлайн заява

Найпопулярніший захід вересня – кава-брейк.

VIP Catering / Блог / Новини / Найпопулярніший захід вересня – кава-брейк.
Найпопулярніший захід вересня – кава-брейк.

Вересень для кейтерингу – гаряча пора, з його приходом ділове та освітнє життя міста стає надзвичайно активним. Тренінги, семінари, конференції проводяться практично щоденно. І рідко коли організатори забувають про те, що своїх гостей, студентів чи лекторів треба пригощати. Це необхідна умова не тільки для гарного самопочуття, а й ще один привід поспілкуватися у неформальній обстановці, налагодити нові ділові контакти чи відпочити.

Найпопулярнішим видом кейтерингу на подібних заходах, звичайно ж, стає кава-брейк. Кава-брейк – це невелика пауза під час навчальних заходів тривалістю 10-30 хвилин, під час якої учасникам заходів пропонуються чай, кава та частування до них. Залежно від тривалості семінару чи конференції, кава-брейк може бути один чи кілька. Коли один – це легке частування у вигляді напоїв, і, наприклад, печива, а може бути і «щільніша» кава-брейк, коли кава-пауза доповнюється сендвічами, круасанами або закусками. Останнім часом на кава-брейки дедалі популярніше стає замовляти так звану smart food. Такі закуски сприяють розумовій діяльності, додають енергії, не викликають почуття сонливості.

Замовляючи кава-брейк у компанії VipCatering, Ви можете розраховувати на досвід та професіоналізм нашої команди, індивідуальний підхід до розробки меню та гарантію якості.