RU UK
RU UK
Онлайн заява

Робота з персоналом-фрілансерами в кейтерингу

VIP Catering / Блог / Новини / Робота з персоналом-фрілансерами в кейтерингу
Робота з персоналом-фрілансерами в кейтерингу

Сьогодні ми розповімо про роль персоналу в кейтерингу, особливості найму та роботи. Адже якщо з ресторанами все просто – офіціанти, бармени, кухарі – все це постійні співробітники, перевірені стажуваннями, часом та ще багатьма чинниками. То основна маса обслуговуючого персоналу, який виїжджає на захід, – це фрілансери, що тягне за собою певні ризики та складності для організаторів. Адже на відміну від штатних співробітників, фрілансери можуть бути не обтяжені відданістю компанії, і завжди є ризик невиходу співробітника чи якоїсь позаштатної ситуації.

Але все далеко не так страшно, як здається на перший погляд. На прикладі нашої компанії ми сьогодні розповімо правила роботи з нашою базою працівників-фрілансерів. Ми ніколи не припиняємо роботу з нашою базою працівників, постійно оновлюючи її, набираючи нових співробітників, які обов'язково проходять тренінги та попередній інструктаж. Ведемо оперативну оцінку роботи та реагуємо на неї або підвищуючи категорію співробітника або виключаючи його зі списків без права роботи на наших заходах. Ми завжди дотримуємося домовленостей з персоналом, маємо гарну репутацію роботодавця. З нами прагнуть працювати і дорожать постійною співпрацею. А це одна з головних застав успіху роботи з персоналом. Підкріплюється це професійною організацією заходу, плануванням та розподілом ролей, коли кожен співробітник проходить чіткий інструктаж, знає свою роль на заході та зону відповідальності. Попередні брифи, забезпечення персоналу всім необхідним інвентарем, формою та надання необхідних умов для роботи – все це впливає на успішне завершення заходу та роботу з персоналом загалом.

Працюючи з професійною кейтеринговою компанією, як Vip Catering, Ви можете бути впевнені в успішності Вашого заходу та високому рівні обслуговування!