RU UK
RU UK
Онлайн заява

Продаж персоналу як один із інструментів диверсифікації бізнесу

VIP Catering / Блог / Новини / Продаж персоналу як один із інструментів диверсифікації бізнесу
Продаж персоналу як один із інструментів диверсифікації бізнесу

Сьогодні багато компаній стикаються з проблемою, коли виникає нестача обслуговуючого персоналу. Лізинг чи аутстаффінг допомагає забезпечити бізнес-процес компанії необхідними трудовими ресурсами, використовуючи послуги сторонньої компанії. Це оренда кваліфікованих працівників на певний термін виконання певного обсягу работ. У країнах Західної Європи та США близько 90% компаній періодично користуються цією послугою. В Україні цей вид діяльності ще молодий і не такий популярний, проте стрімко розвивається в різних сферах бізнесу.

Компанія Vipcatering розглядає надання персоналу іншим компаніям як дуже перспективний вид диверсифікації бізнесу. Так як ресторанний бізнес і бізнес виїзних заходів все стрімкіше розвивається, багато кейтерингових компаній, готелів, а іноді і ресторанів потребують тимчасового залучення персоналу з боку. При цьому, вони хочуть бути впевнені в тому, що цей персонал матиме необхідні професійні навички.

Ми працюємо на ринку кейтерингу понад 8 років і знаємо як організовувати свято у Києві чи в будь-якому іншому місті України. За цей час наша база офіціантів, кухарів, барменів-фрілансерів зросла та вдосконалилася. Вибір персоналу для нас завжди був дуже важливим і відповідальним моментом у роботі. Ми ретельно відбираємо та перевіряємо майбутніх кандидатів, проводимо навчання, стажування та постійні атестації на знання сервісу та стандартів обслуговування, перевіряємо медичні книжки та збираємо всю необхідну документацію. Вже діюча база персоналу також проходить безперервну ротацію.

Специфіка кейтерингових компаній у тому, що вони постійно потребують бази персоналу. Vipcatering надає дійсно якісну послугу у наданні персоналу під конкретний захід та не зупиняється у вдосконаленні знань та навичок своїх працівників.