RU UK
RU UK
Онлайн заява

Переваги ресторанів виїзного обслуговування

VIP Catering / Блог / Новини / Переваги ресторанів виїзного обслуговування
Переваги ресторанів виїзного обслуговування

Сьогодні в нашій статті ми постараємося розібратися, в чому переваги ресторанів виїзного обслуговування перед стаціонарними ресторанами, коли йдеться про виїзні заходи. І почнемо ми з найпершого та найважливішого – виробництва (кухні). Кейтерингова компанія вже на етапі розробки меню розуміє та продумує нюанси приготування, зберігання та доставки страв на місце обслуговування. Так як обслуговування завжди проходить на виїзді, а іноді в дуже не пристосованих для цього місцях, це має величезне значення. Для цього потрібне не тільки розуміння, а й наявність професійного обладнання для кейтерингу. Наприклад, для якісної доставки їжі та продуктів на заходи компанія VIP Catering використовує спеціальні термобокси, які підтримують необхідний температурний режим до 24 годин. За більш масштабних заходів замовляються рефрижератори. Як правило, ще на підготовчому етапі на локацію виїжджає технічний директор, який оцінює можливості та обмеження майданчика, щоб на заході все пройшло бездоганно і без технічних непорозумінь.

Найважливішим моментом, з яким стикається на масштабних заходах кухня, – це одночасна видача великої кількості страв. Уявіть корпоративне свято на 1200 осіб, коли настає час видачі основної гарячої страви. В урочистій обстановці офіціанти майже одночасно без затримок мають винести гарячі страви та обслужити гостей. Жоден столик не повинен залишитися поза увагою, і тим більше без частування! За всім цим дійством стоїть бездоганний менеджмент та професіоналізм кейтерингової служби. Шеф-кухар керує процесом на виробничій зоні, щоб до зазначеного часу були готові та подані страви, а менеджери ще на етапі планування розписують хто з офіціантів виноситиме страви, хто в цей момент стежитиме за їхніми гостями тощо. Що б вся ця мозаїка склалася в бездоганну картину, потрібен ретельний план та професійний підхід з моменту прийняття замовлення до прощання з гостями заходу.

Перевага хорошої кейтерингової служби перед стаціонарним рестораном полягає саме у спеціалізації на вищевказаних моментах. На жаль, іноді через бажання отримати прибуток або просто через страх відмовити своїм гостям, менеджмент ресторану бере на себе непосильне завдання, не усвідомлюючи всіх складнощів. Коли Ви звертаєтеся до ресторану виїзного обслуговування, то можете бути впевнені, що за організацією вашого банкету чи фуршету стоїть служба менеджерів, виробництва, логістики, декоратори, технічна служба – і всі вони залучені до процесу, який не може «дати збій» на жодному етапі.

Порада від VIPCatering: Вибирайте підрядників на Ваші заходи, ретельно перевіряючи їхній досвід та професіоналізм, запитуйте портфоліо, дізнавайтеся відгуки, запитуйте про нюанси організації харчування та обслуговування. Професіоналів це не злякає – вони радо поділяться з Вами всім цим. Зате ви можете бути спокійними, що за ваше свято відповідають люди своєї справи.