RU UK
RU UK
Онлайн заява

Свято молодого вина Божоле Нуво

VIP Catering / Блог / Новини / Свято молодого вина Божоле Нуво
Свято молодого вина Божоле Нуво

Кожного третього четверга листопада світ відзначає Свято молодого вина – Божоле Нуво. Ця традиція, прищеплена нам французькими виноробами, настільки полюбилася людям у всьому світі, що важко уявити листопадові дні в ресторанах без дегустацій нового врожаю! Шеф-кухарі вигадують нові дегустаційні меню, страви які розкривають смак напою та роблять це свято ще смачнішим та атмосфернішим.

Божоле Нуво – сорт молодого французького вина, що виробляється з винограду сорту гамі в історичній області Франції Божоле. Напій має яскравий, різкий смак з нетерпким фруктовим букетом. Це легке вино з тоном смородини, вишні та малини з прозорим та блискучим червоним кольором. Божоле Нуво рекомендують вживати охолодженим, а як закуску пропонують мисяну або сирну нарізки.

Наша команда підтримує цю традицію, і якщо ви захочете влаштувати дегустацію нового врожаю Божоле у ​​себе вдома, покликавши друзів та близьких, вам не доведеться ламати голову над частуваннями та організацією вечора – ми запропонуємо та приготуємо для вас ідеальні закуски, знімемо з вас усі турботи про пристрої, декор та обслуговування, так що б ви і ваші гості на один вечір опинилися у Французькій провінції!