RU UK
RU UK
Онлайн заява

Посуд для виїзного ресторану: професійні погляди

VIP Catering / Блог / Новини / Посуд для виїзного ресторану: професійні погляди
Посуд для виїзного ресторану: професійні погляди

Так чим відрізняється посуд у кейтерингових компаній від посуду для ресторанів? Давайте розберемося. Якщо йдеться про прилади та тарілки для сервірування, то тут принцип вибору у виїзних ресторанів загалом такий самий, як і у звичайних. Все залежить від виділеного бюджету, а також від смаків та переваг керівництва. Правда варто відзначити, що вибір і бюджет тут дещо відрізняється, тому що кейтерингова компанія спочатку розраховує на можливість обслуговування величезної кількості гостей, що сягає кількох тисяч людей. Звичайно ж, далеко не кожне підприємство може собі дозволити закупити таку кількість приладів і посуду - і часто основна маса кейтерингових компаній бере посуд в оренду у своїх колег або спеціалізованих організацій. Це своє чергу підвищує бюджети заходів, і знижує конкурентоспроможність виїзного ресторану.

Якщо ж копнути глибше приладів для накриття, то будь-яка кейтерингова компанія зіткнеться з необхідністю величезної кількості спеціалізованого технологічного обладнання та спеціального посуду, який можна легко перевозити, готувати та видавати якісні страви на будь-якій локації, а іноді в іншому місті.

Компанія VIP Catering за роки своєї роботи на ринку нагромадила величезну технологічну базу для обслуговування виїзних заходів. Оренда обладнання – це ще одна наша послуга, яка користується популярністю серед наших колег.

Ми постійно ростемо, розвиваємося, а також оновлюємо наше обладнання та посуд для заходів, щоб виправдовувати найвищі вимоги наших замовників та підтримувати лідерське місце на ринку виїзного обслуговування України!