RU UK
RU UK
Онлайн заява

Чому про зимовий корпоратив треба думати вже зараз?

VIP Catering / Блог / Новини / Чому про зимовий корпоратив треба думати вже зараз?
Чому про зимовий корпоратив треба думати вже зараз?

Так-так, друзі ви не помилилися – ми справді вже починаємо жити новорічними святами, хоча навіть вересень не настав. Кейтерингові компанії дуже залежать від сезону, і в цій статті йтиметься про найгарячішу пору в нашій роботі. Починається вона у вересні та триває до новорічних свят. Вересень – це мега активний місяць у бізнес-середовищі. Літо з його сезоном відпусток позаду і всі сфери пожвавлюються, люди з новими силами та ідеями починають працювати, навчатися та навчати. Проводяться різноманітні конференції, семінари, ділові зустрічі та майстер-класи, і найчастіше вони вимагають організації харчування учасників та гостей, а це, безпосередньо, вже наша робота. Календар заходів на вересень стає червоним від позначок вже у серпні, а вересні інтенсивність роботи зростає ще сильніше. І вже із серпня ми отримуємо запити на прорахунок новорічних корпоративів.

Справа в тому, що організувати захід на найвищому рівні – це дуже відповідальна та копітка робота, яка потребує чимало часу та сил. Починається все з вибору підходящої локації для вашого заходу, а резерв майданчиків починається теж вже з серпня-вересня, і вже у жовтні чи листопаді вибір місць та дат стає настільки вузьким, що може стати справжньою проблемою. Замовляючи захід заздалегідь, ви уникнете подібної проблеми, підберете ідеальне місце за вашим бюджетом, датою та місцем. Не виключена знижка на раніше бронювання, а це також плюс.

Замовляючи свято заздалегідь, у вас буде достатньо часу для роботи над меню, його коригуваннями та відповідно цінами. Можна детально продумати концепцію заходу та її реалізацію, оскільки це часто потребує часу на покупку чи виготовлення відповідних атрибутів. Даючи кейтерингової компанії або івент-агенству достатньо часу на підготовку – ви можете вимагати найвищого рівня проведення та розумної цінової політики!