RU UK
RU UK
Онлайн заява

Особливості організації прийому-коктейлю

VIP Catering / Блог / Новини / Особливості організації прийому-коктейлю
Особливості організації прийому-коктейлю

Сьогодні ми поговоримо про такий формат заходу як коктейль: що це за вид прийому, і в яких випадках він є найбільш доречним. Прийом-коктейль це найбільш полегшений вид обслуговування, коли всі закуски та напої пропонуються гостям «в обнос» на розносах, а гості вільно переміщаються по локації та спілкуються між собою. Як правило, для зручності на майданчику розміщуються високі коктейльні столики, куди можна поставити келих або зібратися навколо невеликою компанією. За тривалістю прийом-коктейль вбирається у 1,5 -2 години.

Незважаючи на легкість цього формату обслуговування, на вечірках-коктейлях є свої нюанси, про які не слід забувати. Наприклад, офіціанти повинні бути постійно «в русі», чемно та ненав'язливо пропонуючи гостям частування, стежити за чистотою коктейльних столиків та диванних зон (якщо такі передбачені).

Прийом-коктейль, як правило, дуже зручний для коротких заходів, презентацій, неформальних прийомів з обмеженим простором. Найчастіше його замовляють на різні презентації чи виставки, де головною метою заходу є не нагодувати гостей заходу, а лише пригостити під час спілкування, презентації якогось продукту чи виставки. Іноді коктейль може бути частиною повноцінного прийому, коли спочатку заходи гостей зустрічають легкими закусками та шампанським перед основним бенкетом. Усі закуски мають бути максимально зручними, буквально на «один укус», без необхідності користуватись приладами. Сирні канапе, які ідеально поєднуються з вином і шампанським, фрукти, десерти – найпопулярніші види закусок на таких заходах.

Витонченість та смак частування, бездоганне та швидке обслуговування це, мабуть, дві найнеобхідніші складові вечірки-коктейль, а Vip Catering має великий досвід в організації таких заходів у Києві.