RU UK
RU UK
Онлайн заява

Організація весілля у гавайському стилі

VIP Catering / Блог / Новини / Організація весілля у гавайському стилі
Організація весілля у гавайському стилі

Місце проведення: Заміський комплекс

Тип заходу: Фуршет

Кількість гостей: 150

Коли йдеться про організацію весілля, ми не втомлюємося повторювати, що це, апріорі, нестандартне замовлення. У день свого одруження наречені намагаються втілити всі свої мрії, і кожна пара бачить своє свято по-своєму. Наприклад, мрія про весільну церемонію на березі океану може втілитися в такому нестандартному форматі, про який ми хочемо вам розповісти сьогодні.

Пара, яка звернулася до нас із замовленням, вирішила організувати своє свято у гавайському стилі. Виїзна церемонія на відкритому повітрі в комплексі з відкритим басейном, відповідний дрес-код, традиційний гавайський вінок з квітів – лея, безліч квітів та пальми – так втілилася мрія нареченої про весілля на узбережжі… Враховуючи стиль свята, формат частування було прийнято подавати так само більш полегшеному вигляді - фуршет, з легкими закусками з морепродуктів, гриль-анімація, фрукти і, звичайно ж, весільний торт.

І повірте, те, що ми говоримо про нестандартність цього свята та кожного нашого заходу окремо не стосується лише стилю вечірки, ми говоримо про всі несподівані ситуації, з якими може зіткнутися кейтерингова компанія під час заходу. У нашому випадку гавайське сонячне весілля зненацька застав дощ! І це при тому, що весь захід, включно з фуршетом, планувався провести на відкритому повітрі. В оперативному режимі було прийнято перенести торжество до приміщення, зрештою змінилася не лише локація, а й формат подачі, фуршет переріс у банкет. Незважаючи на всі несподіванки та швидкість прийняття рішень, захід пройшов успішно, ми раді, що зуміли зробити все від нас залежне, щоб настрій у молодят та їхніх гостей залишався радісним, як і личить нагоді.