RU UK
RU UK
Онлайн заява

Організація весілля від Vip Catering.

VIP Catering / Блог / Новини / Організація весілля від Vip Catering.
Організація весілля від Vip Catering.

Місце проведення: Гольф Центр.

Тип заходу: Банкет

Кількість гостей: 150 персон

Компанія VIP Catering займається організацією весільних урочистостей з 2007 року, за цей час ми провели безліч весільних бенкетів і з впевненістю можемо стверджувати, що кожне весілля – це унікальний проект, який часом вимагає не просто досвіду, а по-справжньому творчого підходу, гнучкості в роботі. , готовність вчитися і виходити за межі звичного.

Сьогодні ми розповімо вам про організацію кошерної весільної урочистості, якою займалася наша команда. Звичайно, найбільшою складністю для кейтеринг компанії в організації кошерних заходів є кухня. Уявіть собі, що для організації даного банкету було куплено спеціальне обладнання, посуд, прилади, скло. Зона виробництва готувалась за участю служителів синагоги, потім опечатувалась до ранку, і лише після проведення спеціальних обрядів розпочинався процес приготування страв, який ставав справді таїнством!

Вимоги до кошерних урочистостей неймовірно високі, дрібниць у них не буває – продукти, місце, персонал, обладнання – все має відповідати традиціям, це можна назвати випробуванням для кейтерингу компанії на якість роботи та вміння працювати в нестандартних ситуаціях. Наша команда пройшла цей тест «на відмінно», про що свідчили вдячні відгуки наших замовників!