RU UK
RU UK
Онлайн заява

Організація святкових вечірок вдома.

VIP Catering / Блог / Новини / Організація святкових вечірок вдома.
Організація святкових вечірок вдома.

Сезон підготовки до свят у самому розпалі багато хто з них ми готуємося провести вдома, запросивши близьких та друзів. Для того щоб організація вечірки не була вам стресової потрібно заздалегідь подумати про її підготовку. Нижче ми дамо вам кілька підказок, як зробити ваше свято незабутнім.

Сплануйте основні компоненти:

  1. Частування та напої. Якщо ви не відчуваєте в собі сили та натхнення на приготування їжі на вашу вечірку, сміливо звертайтесь до компанії VIP Catering – наша послуга доставки готових фуршетних закусок стане ідеальним рішенням, задовольнивши смаки навіть найвибагливіших гостей.
  2. Програма вечора Ми радимо заздалегідь подумати над розвагами на вашій вечірці, це можуть бути настільні чи рухливі ігри, конкурси або те, що ви придумаєте самі.
  3. Музика. Складіть заздалегідь ваш плейлист вечора, нехай він включає новорічну музику, або відповідає тематиці вашої вечірки - добре підібрана музика, це вже половина справи в успіху будь-якої вечірки.
  4. Декор та освітлення. Не обов'язково витрачати великі гроші на декор приміщення, зараз є безліч сайтів, які надихнуть вас на створення неповторної атмосфери у вас вдома. Приглушіть світло, увімкніть гірлянди – святковий настрій вам забезпечений!
  5. Отримуйте задоволення від свята! Найчастіше, організовуючи вечірки, ми настільки переживаємо про те, що і як зробити, що й під час неї не припиняємо турбуватися, весь час щось роблячи, несучи-приносячи, чи переживаючи все добре, чи весело гостям. І на завершення свята залишається лише почуття втоми. Ми вас закликаємо розслабитись! Знайдіть баланс між роллю господаря/господині та гостя, просіть допомоги у близьких, не беріть на себе турботу про всі нюанси, і якщо ви бачите, що ваші гості розслаблені та отримують задоволення, значить, саме час і вам це зробити!

Веселих та смачних вам свят, друзі!