RU UK
RU UK
Онлайн заява

Організація новорічного корпоративу

VIP Catering / Блог / Новини / Організація новорічного корпоративу
Організація новорічного корпоративу

За плечима у нас залишився мега активний грудень, вихідні та свята, а ми переповнені енергією та будуємо нові плани щодо розвитку компанії. А поки що готові ділитися з вами враженнями та звітами про реалізовані кейси. І сьогодні ми готові розповісти про захід, про який так натерпілося написати ще у грудні.

Нашим завданням було організувати харчування для корпоративних заходів на 800 осіб. Сам захід тривав цілий день і був розбитий на дві частини. Перша – офіційна частина, корпоративна конференція та підбиття підсумків роботи компанії. Друга вечірня частина – святковий фуршет напередодні Нового Року. Денна частина заходу вимагала організації двох кавових пауз, а також ланч-обіду. Меню мало включати широкий вибір закусок і напоїв, які могли задовольнити смаки та потреби абсолютно різних гостей, а також людей на спеціальними вимогами до харчування (наприклад, веганів).

Варто відзначити, що із замовником цього заходу ми працюємо ось уже третій рік поспіль, і це саме той випадок, коли клієнт вимагає креативності, індивідуального підходу та абсолютного професіоналізму на всіх етапах співпраці. Концепцією вечірньої частини заходу стала подорож у часі – гості заходу спочатку мали потрапити в минулу добу 30-х років, а потім зустрітися з майбутнім часом.

Фуршетні лінії, меню, офіціанти – все це мало відповідати загальній концепції свята. Отже, офіціанти у фраках, або ж у гангстерських костюмах, пригощали гостей вечора шампанським та вишуканими закусками, красиві дівчата-хостес, столи, оформлені золотистими скатертинами, пір'ям, рамами та дзеркалами, все це на тлі казино, старовинних автомобілів та екранів білий кіно. Чесно кажучи, зрештою таймінг заходу суттєво змістився, оскільки ніхто з гостей не поспішав залишати першу частину вечірки.

Хоча ми впевнені, що й майбутній час їх не розчарував. Футуристичні фуршетні лінії, офіціанти в джинсових фартухах та люмінесцентними зачісками, молекулярна кухня, жива барна стійка з тремтячими коктейлями. Анімаційна станція цукерок ручної роботи стала гастрономічним завершенням вечора!

Скажімо чесно, організація цього заходу була досить складним та амбітним проектом. Підготовка та проведення цього дня зайняло стільки часу, сил та ресурсів, що здавалося вся команда на межі своїх можливостей, а тепер ми нескінченно пишаємося, що впоралися з нею і знову отримали позитивні відгуки!