RU UK
RU UK
Онлайн заява

Організація заходів із вегетаріанським меню.

VIP Catering / Блог / Новини / Організація заходів із вегетаріанським меню.
Організація заходів із вегетаріанським меню.

Все частіше у нашій щоденній роботі ми стикаємося із запитами на організацію заходів, де обов'язково має бути вегетаріанське меню. Ця тенденція настільки явно почала проявлятися останнім часом, що ігнорувати її ресторани виїзного обслуговування, що поважають себе, просто не можуть.

Здоровий спосіб життя та дотримання певних правил у їжі настільки поширене, що складаючи навіть стандартне меню, менеджери намагаються врахувати факт, що на заході можуть бути присутні і люди зі спеціальними вимогами у своїй дієті, і включають до меню страви, які зможуть їсти вегетаріанці або вегани. Шеф-кухарі розробляють цілі колекції страв, закусок та десертів під такі запити. За бажанням замовника, ми можемо запропонувати вам безбілкові страви, страви з органічної продукції або місцевого виробництва. Вегетаріанське меню когут включати такі страви, які містять сир, бобові і соєві продукти. Використовуючи ці продукти, Ви можете бути впевнені, що їжа на Вашому святі буде не тільки збалансованою та корисною, але ще й неймовірно смачною!

Vip Catering завжди співпрацюємо із клієнтами, щоб створити ідеальне меню для майбутнього заходу. Ми створюємо унікальні та смачні вегетаріанські страви, які доповнять Ваш захід і кожен із гостей зможе знайти у меню щось для себе. Ми знаємо, як організувати найкращий кейтеринг для заходу з вегетаріанською або веганською кухнею.