RU UK
RU UK
Онлайн заява

Новорічні корпоративи у січні

VIP Catering / Блог / Новини / Новорічні корпоративи у січні
Організація новорічного корпоративу

Новорічний марафон заходів у самому розпалі, ми невпинно працюємо, і обов'язково незабаром поділимося з вами фото та відеозвітами наших найяскравіших подій, а поки що поговоримо про те, що ж відбувається в січні.

Судячи з наших постів та блогу, у когось може скластися враження, що після Нового року наша команда може розслабитися, видихнути і навіть занудьгувати. Але знаєте, друзі, це зовсім не так! Адже багато компаній переносять святкування новорічних свят на січень. І це не дивно. По-перше, у багатьох компаній грудень настільки гаряча пора, що відзначити Новий Рік усередині колективу просто неможливо. По-друге, багато хто уникає ажіотажу пов'язаного зі святами – адже у грудні найчастіше компанії стикаються з дефіцитом вільних дат на майданчиках, завищеними цінами на продукти та послуги. У січні ситуація вирівнюється, а святковий настрій все ще є, тому корпоративні свята виходять не менш яскравими та вражаючими, але на їхню організацію йде найчастіше набагато менше сил, часу, а іноді суттєво економиться бюджет.

Тому, дорогі друзі, якщо ви не встигли провести корпоративне свято у грудні, не засмучуйтесь – у вас з'явився золотий час для організації чудового свята для ваших колег, а наша команда обов'язково вам допоможе зробити його бездоганно смачним!