RU UK
RU UK
Онлайн заява

Декілька правил організації ідеального літнього корпоративу

VIP Catering / Блог / Новини / Декілька правил організації ідеального літнього корпоративу
Декілька правил організації ідеального літнього корпоративу

У розпал сезону літніх корпоративів саме час поговорити про те, як зробити їх яскравими, смачними і незабутніми)

Отже, невід'ємними та просто необхідними пунктами в організації свят завжди будуть:

- Вибір місця;

– формат та тематика заходу;

- Програма;

- І, звичайно ж, меню частування та напоїв.

Будь-яка компанія через специфіку та можливості займається організацією свят самостійно, або доручає це івент-агенствам.

Отже, місце. Локації для корпоративних заходів можуть бути різними, але оскільки ми говоримо про літнє проведення часу – обов'язковим елементом є відкрита локація, на свіжому повітрі. Знову ж таки, виходячи з бюджету, це може бути як просто виїзд на природу, так і розкішний заміський комплекс з басейном, тенісним кортом та іншими розвагами для цікавого та насиченого відпочинку співробітників.

Формат і тематику варто також заздалегідь продумати – краще, щоб свято мала певну головну тему, в яку будуть присвячені всі співробітники.

Невід'ємною частиною будь-якого корпоративу є обов'язкова участь кожного члена команди, щоб у неформальній обстановці у найбільш невимушеній формі згуртувати всіх колег у єдине ціле.

Ну і нарешті – меню події. Залучаючи професійний кейтеринг для ваших заходів, ви можете з упевненістю розраховувати на те, що досвідчені менеджери підкажуть, як зробити ваше свято не просто смачним, але й різноманітним. Меню може бути складено, виходячи з тематики вашого заходу. Вдалим рішенням завжди залишаються анімаційні зони - коли кухар готує страви прямо на очах гостей. Це смачно, видовищно та ефектно.

Однак, у тих випадках, коли компанія займається організацією свята самотужки, включаючи меню, то вибір лягає, як правило, у бік шашликів, або доставки готової їжі, наприклад піци чи суші. Все це було цікаво та актуально ще кілька років тому. Сьогодні ж людям все більше хочеться різноманітності та оригінальності. Компанія VIP Catering надає для таких випадків спеціальну послугу – доставку готових фуршетних закусок. Ми допоможемо вам урізноманітнити ваше святкове меню, вчасно доставимо вам замовлені страви бездоганної якості, красиво оформлені та упаковані. Такий корпоратив залишить по собі лише приємні спогади!