RU UK
RU UK
Онлайн заява

Літні корпоративні свята

VIP Catering / Блог / Новини / Літні корпоративні свята
Літні корпоративні свята

Одним із найпопулярніших напрямків у кейтерингу є організація різних корпоративних заходів. Компанії, особливо великі, дуже уважно ставляться до корпоративної культури, такого роду заходи – це чудова нагода згуртувати колектив, мотивувати співробітників та зблизиться з партнерами. Особливо актуальною ця тема стає у літній період. 

Для кейтерингової компанії корпоративні заходи це завжди не тільки цікаво та відповідально, а й клопітно. Як правило, виїзні корпоративи замовляють досить великі компанії і кількість гостей може бути більш ніж 1000 гостей. В цей же час сам захід не обходиться одним фуршетом або холодними закусками, їх замовлення включають також гарячі закуски, основні гарячі страви і, звичайно ж, в літній період, барбекю меню. Дуже часто закінчується свято виносом торта з логотипом компанії. В організації таких заходів без наявності необхідної матеріально-технічної бази та досвіду не обійтися. Як правило, завдання ускладнюється ще й тимчасовими рамками, у великих компаніях, дуже часто рішення про дату та місце проведення заходу приймається майже в останній момент. Але це лише частина передбачуваних завдань, з якими доводиться стикатися кейтерингової компанії, тому дуже важливо знайти професіоналів у цій справі. 

Організація корпоративних заходів у Києві та Україні – це один із пріоритетних напрямків діяльності VIP Catering, з 2007 року ми організували безліч найрізноманітніших корпоративних свят як у Києві, так і по Україні. Ми пишаємося, що багато компаній стали нашими постійними клієнтами. Кожне свято ми намагаємося зробити унікальним, продумуємо меню та намагаємося щоразу здивувати гостей свята не лише якістю кухні та сервісу, а й створювати гастрономічне шоу, щоб приготування їжі стало частиною програми заходу.

Одним із прикладів таких заходів стало святкування 20-річного ювілею компанії МТС. У літній період у парку Пирогово у Києві на території понад 5 квадратних кілометрів. Перед командою VIP Catering було поставлено завдання організувати фуршет у трьох різних стилях, на різних локаціях на 1200 осіб. Для гостей урочистостей нашим шеф-кухарем ретельно було розроблено три меню – українське, шоу кухня та барбекю меню. Ми успішно впоралися з поставленим завданням, отримали похвальні відгуки від гостей заходу та замовників.