RU UK
RU UK
Онлайн заява

Креативний підхід від VIPCatering

VIP Catering / Блог / Новини / Креативний підхід від VIPCatering
Креативний підхід від VIPCatering

Ритм сьогоднішнього життя диктує свої умови, всі його сфери схильні до трендовості. Ми шукаємо щось нове, цікаве у всьому, що нас оточує, інтер'єрі, їжі, розвагах. Тема креативності, напевно, одна із улюблених у сфері послуг. Не минула вона, звичайно ж, і кейтеринг послуги - інакше бути і не могло, споживач стає з кожним днем ​​все спокушенішим, мало кого здивуєш звичними білим текстилем, канапе і простою подачею страв з обслуговуванням. Сьогодні, звертаючись до кейтерингової компанії, замовник може розраховувати не лише на стандартну пропозицію меню. Виходячи з концепції заходу, менеджер запропонує цікаві рішення для того, щоб захід вийшов не просто смачним, а по-справжньому стильним.

Наприклад, декораторами компанії VIPCatering постійно розробляються та поповнюються колекції фуршетних та банкетних накриттів. У наших каталогах ви знайдете рішення для заходів як в їх класичних виконаннях, так і в стилі Loft, що всім полюбився, або ж українцям з етно-мотивами, Еко-стилі, або ж сучасному Hi-Tech. Фуршетні лінії за допомогою декору та різноманітних стилістичних рішень стають гарним доповненням заходів та свят, наголошуючи на їх унікальності. Подача частування може також стати частиною розважальної програми, якщо в меню включити різні анімаційні станції, коли кухар готує, нарізає, складає закуски прямо на очах у гостей і їх подає. На заходах компанії VIPCatering можна побачити всілякі гастрономічні анімації. Це і карвінг-станції з нарізки Хамона, вишуканих сирів, фруктів. Абсолютними хітами наших заходів вже стали станції з приготування бургерів або страв, приготовлених на Тепані. І це лише кілька прикладів із усіх можливих варіантів.

Ми ніколи не стоїмо на місці, з кожним нашим заходом, з кожним днем ​​ми ростемо і розвиваємося, щоб «індивідуальний підхід до кожного замовника» був не просто калькою, а правилом, за яким живе компанія VIPCatering. Ми знаємо як організувати кейтеринг у Києві та по всій Україні!