RU UK
RU UK
Онлайн заява

Кейтеринг у приміщенні та на вулиці

VIP Catering / Блог / Новини / Кейтеринг у приміщенні та на вулиці
Кейтеринг у приміщенні та на вулиці

Сьогодні при замовленні різних заходів люди все частіше не хочуть обмежувати себе, стандартними ресторанними та банкетними залами та шукають оригінальні способи проведення свят. Vip Catering допоможе організувати ресторан у будь-якому обраному Вами місці – чи це закрита локація або місце на відкритому повітрі, як у Києві, так і в Україні. Наші менеджери допоможуть вибрати місце, яке підходить під Ваш захід, залежно від ваших бажань, сезону чи бюджету.

Отже, якщо Ви вирішили довірити організацію свого свята кейтерингової компанії, то насамперед потрібно буде вибрати місце для проведеннязаходи: закритий або відкритий майданчик. При виборі слід враховувати таку особливість, як сезонність. Так для зимового періоду характерна перевага закритих майданчиків, хоча часто замовляють заходи, які проводяться на вулиці. Наприклад, свято масляної або новорічні урочистості розпочинаються з вітального коктейлю десь на вуличній зоні. Це дозволяє повною мірою відчути дух свята, насолодитись зимовими розвагами та анімацією. Влітку клієнти віддають перевагу відкритим майданчикам, коли можна повністю насолодитися теплом, гарною погодою та свіжим повітрям.

Рішення де проводити захід завжди залишається за замовником, а ми зі свого боку розповімо про всі особливості, пояснимо плюси та мінуси проведення заходів на відкритих та закритих майданчиках. Перевагою відкритих майданчиків є те, що свято на природі – це завжди цікаво та красиво. Тільки уявіть собі весільну урочистість десь на березі з красивим краєвидом або в ботанічному саду у квітах. Тут можна не обмежувати фантазію у декор-оформленні та виборі анімаційних зон. Різні BBQ станції, страви на рожні - готуються тільки на відкритих локаціях. Але, звісно, ​​є й недоліки заходів на природі. Це, як правило, подорожчання логістики, тому що нерідко потрібно думати про електричне підключення, везти персонал і доставляти багато обладнання (намети, мангали, освітлення, каміни тощо). Також не варто забувати про ризики, пов'язані з погодними умовами, чого можна уникнути на закритих локаціях. Мінусів, пов'язаних із витратами на логістику та непередбачуваними погодними умовами, можна уникнути, обравши закритий майданчик. Закриті локації іноді можуть обмежувати організацію заходів їх технічними даними, але водночас бути набагато більш пристосованими під організацію заходів.
Який би майданчик для проведення заходу Ви не обрали, Vip Catering гарантує якісну професійну організацію та індивідуальний підхід. Ми зробимо свято, про яке Ви завжди мріяли.