RU UK
RU UK
Онлайн заява

Як вибрати хороший кейтеринг?

VIP Catering / Блог / Новини / Як вибрати хороший кейтеринг?
Як вибрати хороший кейтеринг?

Людині, яка вперше зіткнулася з пошуком кейтерингової компанії, зазвичай досить важко визначитися з вибором. На ринку подійного кейтерингу з'являється все більше нових компаній, які позиціонують себе як професіонали. Зазвичай у таких компаній помітна реклама і стандартні пропозиції по меню, які легко можуть спантеличити людину, яка не є фахівцем у цій сфері. Vip Catering розповість Вам про ті речі, на які варто звертати увагу, щоб не помилитися у виборі. Дотримуючись цих порад, Ви можете бути впевнені, що не припуститеся помилки у виборі організації кейтерингу компанії і Ваше свято або захід не буде зіпсований.

- Звертайте увагу на те, як довго компанія працює на ринку, читайте відгуки та коментарі. Без рекомендацій від перевірених людей досить ризиковано звертатися до зовсім молодої та неперевіреної компанії.
– Настійно не рекомендуємо затверджувати меню через інтернет або телефон.
Обов'язково потрібно зустрітися з менеджером особисто, а ще краще приїхати до офісу компанії. Тривожним знаком може бути, наприклад, відмова показати Вам виробничу частину або провести екскурсію кухнею.
– Просто необхідно провести дегустацію страв перед затвердженням, щоб переконатися у їхній якості.
– Звертайте увагу, наскільки уважно менеджер ставиться до Вашого замовлення, чим більше дрібниць його цікавить, тим краще. Він повинен дізнатися якомога більше деталей.
- Якісна організація заходу на новій для компанії локації неможлива без попереднього огляду. Тому обов'язково потрібно відвідати те місце, де Ви хочете проводити своє свято.
– Також пам'ятайте, що відповіді на всі Ваші питання про цінову політику, передоплату, терміни мають бути максимально чіткими та прозорими. Не бійтеся запитувати про нюанси приготування страв, їх доставку та зберігання.

За 8 років роботи Vip Catering завжди дотримувався принципів максимальної відкритості, починаючи від ціноутворення, технології приготування страв та закінчуючи точністю у термінах виконання замовлень. Наш досвід роботи, технічна база та команда професіоналів дозволяють проводити будь-які типи заходів на будь-яку кількість гостей як у Києві, так і по всій території України. Ми враховуємо всі побажання наших клієнтів та знаходимо індивідуальний підхід до кожного.