RU UK
RU UK
Онлайн заява

Як вибирають продукти для заходів?

VIP Catering / Блог / Новини / Як вибирають продукти для заходів?
Як вибирають продукти для заходів?

Підбір продуктів - це важлива частина в організації кейтерінгу, про яку не варто забувати. Від вибору продуктів залежить найголовніше смак наших страв, а також здоров'я наших гостей. Потрібно дуже уважно поставитися до цього питання, оскільки вся їжа на заходах має бути свіжою, якісною та смачною. Отже, принципи яких ми відштовхуємося під час виборів товарів:

– купуємо продукти лише у перевірених часом постачальників, які мають у наявності всю необхідну документацію на продукты;

– чітке дотримуємося правил зберігання та приготування страв на виробництві;

– ми намагаємося уникати використання продуктів клієнта, але якщо на цьому наполягають, просимо привести все заздалегідь до нас на виробництво, щоб оцінити якість та свіжість;

– всі сезонні фрукти та овочі під час купівлі перевіряємо на рівень нітратів;

– намагаємося використовувати продукти місцевого виробництва – це не лише здешевлює кошторис, а й відповідає принципу підтримки національної економіки.

Наша кейтерингова компанія уважно стежить за тим, щоб було дотримано кожного з цих пунктів і для наших клієнтів готували лише найсмачніші страви. Замовляючи захід у компанії VipCatering – Ви можете бути впевнені у бездоганній якості та професійному підході у виборі продуктів.