RU UK
RU UK
Онлайн заява

Як зробити захід особливим?

VIP Catering / Блог / Новини / Як зробити захід особливим?
Як зробити захід особливим?

Сьогодні ми повертаємось до теми подання страв для гостя. Давно вже не секрет, що людина спочатку їсть очима, і перш ніж випробувати страву на смак, вона вже становить якесь уявлення про неї на її зовнішній вигляд і подачу. Коли ж ми вирушаємо до ресторану чи на захід, ми чекаємо, що нас здивують, ми хочемо хліба та видовищ, а іноді й «видовищного хліба».

Так виникають різні анімаційні станції, страви починають «оживати» перед нашими очима, їх огортає дим, вони тануть, покриваються їстівним золотом чи квітами. Гастрономічну анімацію часто використовують, щоб доповнити організацію заходу та зробити його особливим. На святі можна використовувати карвінг-станції сирних або м'ясних делікатесів, WOK-анімацію, «Street BBQ» з елементами шоу-кухні, а також багато інших речей, які Vip Catering підбирає індивідуально під клієнта.

Ще однією чудовою модною ідеєю є молекулярна кухня, яка доповнить кейтеринг будь-якої події. Молекулярна кухня перетворює кухню на гастрономічну лабораторію, де все складніше стає зрозуміти, що ж за блюдо чи інгредієнт на твоїй тарілці і який несподіваний смак може йому належати. Особливо привабливим є театральний елемент молекулярної кухні. Вона дозволяє розсунути межі кейтерингу для заходів та пропонує реальний “вау-фактор” для клієнтів. Молекулярна кухня особливо добре підходить як доповнення заходів, оскільки завжди дає привід для обговорення, що дозволяє людям набагато легше знайомитись.

Гастрономічну анімацію та молекулярна кухня це нескінченні пошуки, експерименти та захоплення відкриттів для гурманів та любителів усього нового та незвичайного! І якщо Ви хочете, щоб кейтеринг Вашого заходу здивував усіх – компанія Vip Catering – справжній професіонал у цих питаннях.