RU UK
RU UK
Онлайн заява

Як організувати вечірку на Хелловін?

VIP Catering / Блог / Новини / Як організувати вечірку на Хелловін?
Як організувати вечірку на Хелловін?

Напередодні «страшного» свята в році ми, звичайно, не можемо не торкнутися цієї теми. Традиція відзначати Хелловін прийшла до нас із Заходу відносно недавно і стає популярнішою з кожним роком.

Це невичерпне джерело ідей декору та оформлення вечірок та свят, і, звичайно ж, подачі частування. Столи, прикрашені штучною павутиною та чорним текстилем, гарбуза та частування у вигляді павуків, офіціанти-зомбі, дим, що струмує з-під кришок страв, – це все атрибути яскравої вечірки Хелловін. Дуже важливим є настрій вечірки, тому всі декорації ми робимо з урахуванням побажань клієнта. Ми створюємо особливе оформлення свята, яке приємно здивує Ваших гостей та залишить незабутні враження. Також ми створюємо особливе тематичне меню, щоб повністю передати дух цього свята. Хелловін – це можливість провести веселу вечірку в оригінальних костюмах зі смачною їжею та унікальними декораціями.

Наша команда декораторів вже надихнулася свіжими ідеями оформлення столів та подачі страв Хеллоуїна, кухарі як завжди готові радувати смачною та якісною їжею, щоб зробити ваше свято «страшно» смачним і красивим!