RU UK
RU UK
Онлайн заява

Як організувати фуршет самостійно?

VIP Catering / Блог / Новини / Як організувати фуршет самостійно?
Як організувати фуршет самостійно?

Сьогодні ми поговоримо про організацію фуршету своїми руками. Як не дивно, банкет, хоч і є складнішим у виконанні видом заходу, для нас більш звичний. Багато хто організовував невеликі банкети вдома власними силами, а на фуршет чомусь вирішувалося менше людей, хоча саме цей вид заходу бюджетніший і зручніший в обмеженому просторі, що полегшує спілкування гостей.

Так як цей вид обслуговування прийшов до нас із заходу, то й інформації про його особливості, рецепти канапе та закусок, а також варіантів оформлення було не так вже й багато. Зате сьогодні, якщо ви побажаєте організувати фуршет, безліч кулінарних сайтів запропонує вам рецепти різноманітних фуршетних страв та канапе на будь-який смак та бюджет.

Зі свого боку ми радимо вам продумати не тільки меню, але й те, як ви оформлятимете фуршетні лінії, який посуд використовувати. Наприклад, щоб страви з частуваннями виглядали красиво, і навіть компактно розміщувалися, ми пропонуємо розміщувати страви кількома рівнями. Для цього можна використати, наприклад, кілька перевернутих склянок, на які можна поставити верхній рівень страв. Доповніть це все незвичайним декором, квітами та ваша фуршетна лінія перетвориться на острівець гастрономічного свята!

Якщо ж ви побоюєтеся або не маєте достатньої кількості часу для підготовки, то завжди можна замовити доставку готових фуршетних закусок. Наша компанія також готова вам у цьому допомогти - достатньо лише перейти по  за посиланням