RU UK
RU UK
Онлайн заява

Як визначитися з типом потрібного заходу

VIP Catering / Блог / Новини / Як визначитися з типом потрібного заходу
Як визначитися з типом потрібного заходу

Одне з питань, яке часто цікавить наших замовників, які стикаються з організацією заходів – це який тип заходу їм вибрати. Спробуймо розібратися в цьому питанні разом.

Одне з обов'язкових питань, які ставлять наші менеджери при отриманні замовлення – це мета заходу, саме з неї все починається. З правильно визначеної мети заходу починається його успіх та подальші правильні рішення. Якщо дивитися в розрізі кейтерингу, можна виділити такі типи заходів.

1. Банкет. Як правило, такий тип обслуговування є доречним на тривалих заходах, сімейних урочистостях, весіллях, новорічних корпоративах, а також гала-вечерях. Тут кухня та меню –повноцінна частина сценарію події. Мета кейтерингу – нагодувати гостей, створити комфортні умови за столами, оформити банкетну зону, частування та подачу у відповідність до теми свята.

2. Фуршет. Більш стиснута за часом та місцем форма обслуговування. Підійде для випадку, коли не передбачається тривалий захід, якщо ваше свято носить менш формальний характер або ж ви обмежені у просторі. Як правило, середній вихід їжі на людину також менший ніж при бенкеті, тому фуршет ще й бюджетніший тип заходу.

3. Коктейль. Цей тип заходу найменш навантажений їжею, зазвичай, такий тип заходу обирають щодо різноманітних презентацій, виставок тощо. Метою кейтерингу тут стає пригостити гостей легкими закусками та напоями, не відволікаючи їхньої уваги основної мети та тематики заходу.

4. Кава-брейк влаштовують у перервах або перед початком усіляких навчальних заходів, її метою є влаштувати легке перекушування, дати можливість гостям випити чай або каву і просто відпочити, поспілкуватися з іншими учасниками семінарів у неформальній обстановці.

Маючи досвід в організації обслуговування понад 8 років, ми можемо з упевненістю сказати, що кожна подія є унікальною. Тому звертаючись до Vip Catering, ви можете розраховувати на грамотну консультацію наших менеджерів та бездоганну організацію заходу «під ключ» незалежно від його типу та місця проведення.