RU UK
RU UK
Онлайн заява

Як бездоганно організувати Першого Вересня для дітей?

VIP Catering / Блог / Новини / Як бездоганно організувати Першого Вересня для дітей?
Як бездоганно організувати Першого Вересня для дітей?

В очікуванні Першого Вересня багато батьків замислюються над тим, як зробити цей день святковим, веселим та незабутнім для своїх дітей. Організація свята для маленьких гостей – завдання непросте, тому VipCatering дасть кілька порад, які зроблять підготовку простіше, а свято смачніше.

1. Планування

 Старанно сплануйте не лише підготовку до заходу, а й сам хід івента. Пам'ятайте, що дітки можуть зголодніти лише за 2.5 години активних ігор, тому на заходи з такими активностями та довжиною понад 4 години ідеально підійде дитячий фуршет або роздільні подачі смаколиків.

2. Список гостей

 Здавалося б, очевидна річ, але багато хто про нього забуває. Не забудьте, що часто з дітлахами на свята потрапляють і їхні батьки, яких також не варто залишати без уваги, закусок та напоїв. Складаючи докладний список запрошених, ви завжди точно знаєте скільки продуктів і напоїв вам знадобиться. Аспектів безліч, передбачити все неможливо. Що можливо – віддати частину організації такого заходу професіоналам і позбавити себе одного головного болю, надавши гостям кращі закуски, напої та сервіс, яких вони, безсумнівно, заслуговують.

3.Меню

Якщо ви підбираєте меню для дітей молодшої школи, пам'ятайте, що маленькі порції будуть набагато зручнішими та простішими в подачі та готуванні. Тим більше, що такі гості не люблять сидіти на місці і філе-міньйон їм подати не так просто, як щось добре знайоме та смачне, як піца чи сендвіч. Але й такі прості та знайомі страви варто подавати із «іскоркою». Наприклад, піцу можна подавати у вигляді міні-піц різної форми (зірка, серце, квадрат).

 Також варто, безсумнівно, подбати про те, щоб з'ясувати, чи немає в когось із маленьких гостей алергії, тим самим ви вбережете їх від небезпеки. У зв'язку з цим дамо важливу пораду – на таких заходах намагайтеся не подавати страви, що містять горіхи та шоколад, оскільки це одні з найпоширеніших алергенів.