RU UK
RU UK
Онлайн заява

Яскраві ідеї для осіннього весілля.

VIP Catering / Блог / Новини / Яскраві ідеї для осіннього весілля.
Яскраві ідеї для осіннього весілля.

Літо добігло кінця, а попереду яскраві осінні місяці, які ідеально підійдуть для організації яскравого осіннього весілля! Ми підготували деякі поради, щоб Ви могли бути впевнені, що Ваше свято пройде на найвищому рівні і Ви отримаєте саме те весілля, про яке завжди мріяли.

Ви можете створити унікальне весілля, використовуючи осінні мотиви. І перше, що спадає на думку, коли думаєш про осінь – це безліч яскравого листя. Тому коли Ви плануватимете оформлення Вашого весілля, використовуйте всі кольори осені, включаючи їх будь-які відтінки (як яскравіше, так і темніше). Використовуйте помаранчевий, жовтий, червоний, темно-зелений, коричневий. У вибраних відтінках оформіть запрошення, ювелірні вироби, краватки, смокінги, жилети, скатертини, серветки, квіти та багато іншого. Перетворіть місце проведення весілля в осінню країну чудес і в такій же палітрі підберіть унікальні осінні декорації: кольорові скатертини та серветки, декор з дерева та лози, квіткові композиції, паперові ліхтарики, що світяться. Використовуйте в оформленні висушене листя, темне дерево, барвисті гарбузи, щоб створити особливу атмосферу. Прикрасьте дверні отвори лозою з осіннім листям та квітами, а стелі – паперовими ліхтарями. Використовуйте якнайбільше свічок, щоб надати локації трохи чарівництва. Коли справа доходить до весілля, квіти є одним із ключових елементів. Використання будь-якої з цих осінніх квітучих красунь по-справжньому втілює осінню тему в життя: альстремерії, хризантеми, жоржини, гербери, троянди.

Також доповнить осінню тему сезонне меню, унікальне саме для цієї пори року. Ось кілька чудових ідей страв: гарбузовий крем-суп, морквяний торт, кукурудзяний хліб, запіканки, журавлинний соуси та підливки для гарнірів, журавлинні коктейлі та обов'язково використовуйте корицю. І, звичайно ж, жодне весілля не обійдеться без ідеального асортименту десертів та смачних частування. Ви можете використовувати глазур у традиційних осінніх кольорах; аромати, такі як гарбуз, яблуко, кориця, карамель, лісовий горіх та ваніль. Увімкніть широкий вибір десертів на додаток до весільного торта, наприклад, міні-тістечка, морозиво, ватрушки, печиво і т.д.

Усі Ваші ідеї готова втілити у життя команда Vip Catering. Ми зможемо організувати неповторне та унікальне весілля!