RU UK
RU UK
Онлайн заява

Де відзначити День народження у Києві?

VIP Catering / Блог / Новини / Де відзначити День народження у Києві?
Де відзначити День народження у Києві?

Якщо День народження все ближче, а Ви все ще не знаєте, де його відзначити, ресторан Mill Hub може стати чудовим майданчиком для Вашого свята! Ви можете розраховувати на бездоганну кухню, душевний сервіс та демократичну цінову політику. Незабаром ми відкриємо простору літню терасу - ідеальне рішення для літніх заходів на свіжому повітрі.

Наш зал вміщує 100 чоловік банкетом і 150 фуршетом, що дозволяє відсвяткувати День народження зі справжнім розмахом. Ми подбали про створення всіх умов для комфортного проведення часу: містке власне паркування, світла простора веранда, обладнана барна стійка, а також можливість замовити послуги професійної кейтерингової служби та не боятися, що не встигнете з оформленням чи організацією їжі до своєї урочистості. Також ми з радістю проводимо дитячі Дні народження, адже що може бути світлішим та щирішим, ніж дитяче свято! Наша команда допоможе створити справжню казку для Вашої дитини цього дня.

День народження у ресторані Mill Hub – це лише позитивні емоції, неймовірно смачна кухня, гарний інтер'єр та приємний персонал. Ми знаходимося в Києві за п'ять хвилин від метро «Іподром». Портфоліо вже організованих свят можете подивитися тут. Друзі, чекаємо на вас до нас у гості, а також хочемо запросити відзначати ваші свята разом з нами!