RU UK
RU UK
Онлайн заява

Фуршет від ВіпКейтерінг у музеї «Духовних скарбів України» у Києві

VIP Catering / Блог / Новини / Фуршет від ВіпКейтерінг у музеї «Духовних скарбів України» у Києві
Фуршет від ВіпКейтерінг у музеї «Духовних скарбів України» у Києві

Місце проведення: Музей «Духовних скарбів України»

Тип заходу: Фуршет

Кількість осіб: 140

Фуршет від компанії VipCatering з нагоди ювілею автогазових СТО «Профі Газ» був організований у найкращих європейських традиціях. Урочистостей відбувалося на унікальному майданчику – у музеї «Духовних скарбів України». Це перший приватний музей, у якому регулярно проходять різні виставки.

Закуски для фуршету були представлені в стилі finger-food – це кулінарна течія, яка вже стала всесвітньою модною тенденцією та родзинкою у кейтерингу. Це традиційна їжа для вечірок, яка чудово доповнює фуршетний стіл.

Окрім безлічі вишуканих фуршетних закусок у стилі finger-food, справжньою гастрономічною прикрасою вечора стали анімаційні карвінг-станції. Хамон подавався у супроводі хрумких гриссіні. Також ми доповнили захід благородними французькими сирами, які витончено нарізалися кухарем і подавалися гостям із горішками та достатком свіжих фруктів. Солодким завершенням ювілею став, звичайно ж, торт із логотипом компанії! Ми раді, що нам вдалося організувати такий виїзний захід у Києві. З VipCatering Ви завжди можете бути впевнені в якості та професіоналізмі!