RU UK
RU UK
Онлайн заява

Фуршет від VIP Catering

VIP Catering / Блог / Новини / Фуршет від VIP Catering
Виїзне обслуговування конференції IDCEE

фуршет – це такий вид заходу, коли запрошені гості вільно обирають страви та напої та обслуговують себе самостійно. На такому прийомі немає точно розподілених місць, що дозволяє розмістити набагато більше гостей, ніж за інших видів заходів. Закуски та напої сервірують на окремих столиках, до яких гості підходять самостійно та обирають те, що їм сподобалося. Як правило, всі закуски невеликих розмірів, що дозволяє поєднати прийом їжі та вільне спілкування. Організовувати фуршет слід у таких випадках:

- якщо потрібно прийняти велику кількість гостей, але недостатньо місця;

– коли мета зустрічі – комфортне спілкування та знайомства, а не трапеза;

- Якщо господарі або гості обмежені в часі;

– як приємне доповнення нарад чи конференцій.

Організація фуршету не вимагає значної підготовки та винахідливості, великої кількості обслуговуючого персоналу, це мінімум зайнятого простору та максимум вільного місця для спілкування гостей. Дегустація їжі та напоїв зовсім не завадить діловим переговорам, що робить фуршет невід'ємною частиною ділового життя, офіційних чи світських заходів. Це одна з найпопулярніших кейтерингових послуг, яка чудово підходить для проведення конференцій, зустрічей, прийомів, урочистих презентацій чи вечірок.

Фуршет від VIP Catering – це вишукана подача страв у відповідному посуді, правильне розміщення столів, грамотне сервірування та обслуговування, а також оригінальне декор-оформлення. Весь цей комплекс послуг дозволить гостям невимушено спілкуватися, знайомитися та переміщатися територією, перекушуючи при цьому. VIP Catering знайде індивідуальний підхід до кожного заходу та допоможе в організації фуршету, враховуючи всі прохання та побажання.