RU UK
RU UK
Онлайн заява

Доставка готових закусок Food Box

VIP Catering / Блог / Новини / Доставка готових закусок Food Box
VipCatering FoodBox

Чи часто ви стикаєтеся з необхідністю замовлення їжі на різноманітні заходи?

Сучасний ритм життя диктує певні правила, люди шукають шляхи економії часу як цінного ресурсу, через що доставка готової їжі стає з кожним днем ​​популярнішою.

Але, якщо із замовленням їжі для вечері в сімейному колі або обіду в офісі справи просто, хоч і банально (як правило, замовляються суші, піца або їжа з улюблених ресторанів), то зіштовхуючись з організацією заходів, люди часто не розуміють що ж можна. ще замовити, так щоб це було зручно, смачно та оригінально.

Для таких випадків наша компанія пропонує оновлену послугу з доставки готових закусок Food Box. Формат онлайн-магазину, крафтові еко-коробки з готовими наборами їжі, можливість формувати замовлення з окремих позицій – послуга розрахована на легке та швидке задоволення запиту, як для ділової кави-брейка, так і для домашньої вечірки.

Наприклад Антипасті Box, чудово підійде для домашньої вечірки, дівич-вечора. Доповніть ці закуски пляшкою вишуканого вина і можете сміливо брати як подарунок-частування для походу в гості.

Варіанти наборів боксів канапе – це універсальне рішення для фуршетних заходів та вдома та в офісі, втім, як і десертні набори, які стануть ще й прикрасою столу.

Vegan Box - незамінний для вегатиріанців, хоча асортимент цієї коробки сподобається не тільки їм.

Ви однозначно сформуєте меню, яке задовольнить різні уподобання гостей, і відповідатиме формату вашого заходу. Будьте впевнені в тому, що у вказаний час та місце вам доставлять красиві бокси зі смачною їжею, одноразовою еко-посудом та серветками – залишиться відкрити коробки, розставити на столи та насолоджуватися вашою подією.