RU UK
RU UK
Онлайн заява

Дитячий кейтеринг у Києві

VIP Catering / Блог / Новини / Дитячий кейтеринг у Києві
Дитячий кейтеринг у Києві

Дитячий кейтеринг у Києві стає дедалі популярнішим. І це не дивно, оскільки батьки з великим трепетом ставляться до свят для своїх дітей. Кожен намагається зробити свято для своєї дитини найоригінальнішим та найбарвистішим.

З'являється все більше майданчиків, які пропонують свої послуги для проведення свят. І, звичайно ж, у таких випадках виникає потреба в організації харчування як для маленьких гостей, так і для батьків. Можна обійтися і піцею або приготувати щось самим, але це або клопітно, або просто і банально. І тут на допомогу батькам приходить кейтеринг, який не лише вирішить завдання харчування, а й привнесе родзинку, стане ще однією яскравою фарбою у Вашому святі. Vip Catering пропонує такі варіанти проведення свята:

– Ви можете замовити два окремих меню – для дорослих та для дітей;
- Замовлення доставки готових закусок без обслуговування;
– замовлення повноцінного кейтерингу з обслуговуванням;
- Додатково можна замовити анімаційні гастрономічні станції. Величезною популярністю на дитячих днях народження користується анімаційна станція з приготування бургерів. Якщо локація проведення свята відкрита, вона може стати хітом дитячого свята!

Безумовною перевагою кейтерингу є можливість організувати будь-яке місце та простір для чудового свята. Для цього ми маємо всі технічні можливості – намети, столи, стільці та обладнання. Наші дизайнери допоможуть у разі потреби вибрати декор, оформити столи у вибраній вами стилістиці. І, звичайно ж, найголовніше – звертаючись до компанії Vip Catering, Ви можете бути впевнені у бездоганній якості їжі для ваших малюків! Телефонуйте і ми допоможемо Вам організувати незабутнє дитяче свято у Києві.