RU UK
RU UK
Онлайн заява

Десертний стіл-подача у стилі арт-хаус

VIP Catering / Блог / Новини / Десертний стіл-подача у стилі арт-хаус
Десертний стіл-подача у стилі арт-хаус

Ми ніколи не втомимося освідчуватися в любові до своєї роботи, її творча частина настільки вагома, що часом ми самі не знаємо, які завдання нам доведеться вирішувати завтра, які результати та новинки ми представимо на суд наших клієнтів. Іноді ці результати стають відкриттям навіть нам.

Таким прикладом творчості наших кухарів ми хочемо з вами поділитися сьогодні. Це наш новий хіт – чарівна яскрава і, звичайно, як завжди смачна десертна анімаційна станція в стилі арт-хаус.

Цей саме той випадок, коли кулінарія стає творчістю, а страва твором мистецтва. Уявіть собі біле полотно – стіл, кухарів у стильній модній формі, які перетворюються на художників, солодкі фруктові соуси відіграють роль фарб, а цукерки ручної роботи стають модними акцентами на нашій інсоляції. Спостерігаючи за цією анімацією, навіть дорослі люди стають схожими на маленьких дітей, ляскають у долоні та захоплено чекають кульмінації, коли шоколадна куля розбивається на десятки маленьких хрустких шоколадних шматочків, супроводжуючись димом та запрошенням скуштувати частування!