RU UK
RU UK
Онлайн заява

Що таке фуршет-коктейль?

VIP Catering / Блог / Новини / Що таке фуршет-коктейль?
Що таке фуршет-коктейль?

Тому, хто займається організацією заходів або часто користується послугами кейтерингу, це питання може здатися смішним, проте люди, вперше зіткнувшись з організацією будь-якого торжества або презентації, легко можуть заплутатися в термінах або видах заходів, не розуміючи різницю і їх особливості. Наприклад, у нас часто запитують, у чому все-таки різниця між фуршетом і фуршет-коктейлем? Спробуймо розібратися.

Отже, першою і, мабуть, головною відмінністю між ними є те, що на прийомі-коктейлі всі закуски та напої пропонують офіціанти, виносячи їх на розносах. На фуршеті ж є фуршетна лінія, тобто закуски розкладені на столах, і гості самі або за допомогою офіціантів набирають їх у свої тарілки. Другою значущою відмінністю є тимчасові рамки заходів, коктейль триває, як правило, не більше 1-1,5 годин, тоді як фуршет може тривати близько 2-2,5 годин.

Коктейль – це той вид заходів, який найчастіше замовляють на всілякі презентації та виставки. Де головним завданням є не нагодувати гостей, а пригостити їх, розважити до початку основної дії, або як результат того, що було раніше - презентації, показу або партнерського вечора. Усі закуски подаються у форматі finger-food, тобто буквально на один-два укуси. З напоїв, як правило, гостям пропонують шампанське або вино і, звичайно ж, воду та соки.

Наша кейтерингова компанія має великий досвід організації як фуршетів, так і фуршет-коктейлів. VipCatering подбає про те, щоб Ваше свято пройшло ідеально!