RU UK
RU UK
Онлайн заява

Що таке “Дні поля” та як їх краще організувати

VIP Catering / Блог / Новини / Що таке “Дні поля” та як їх краще організувати
Фуршет від ВіпКейтерінг у музеї «Духовних скарбів України» у Києві

Щороку у літній період аграрні корпорації влаштовують так звані «Дні Поля». Це заходи, де вони діляться зі своїми партнерами та співробітниками останніми здобутками в аграрній сфері. Заходи проводяться безпосередньо на полях і саме в такому форматі можна оцінити переваги того чи іншого продукту або технології. Адже, перебуваючи в залі, не завжди є можливість продемонструвати всі досягнення компаній.

Такі заходи як «Дні поля» дають можливість дізнатися як обробляють грунт під конкретний сорт або гібрид, побачити яка техніка використовується і дізнатися як вона працює. Як правило, це ціла серія заходів, які можуть відбуватися кілька днів у різних містах України.

Для кейтерингових компаній організація таких заходів – досить непросте завдання, з яким можуть впоратися справжні професіонали. У таких випадках вимагають вирішення таких завдань як: складна логістика доставки, складні умови організації заходів та велика кількість учасників. При цьому замовниками є великі міжнародні корпорації з високими запитами. VipCatering надає повне облаштування майданчика з урахуванням особливостей розташування та мінливої ​​погоди, оформляє захід та складає програму, що відповідає тематиці. Ми вже не перший рік організовуємо «Дні Поля» та співпрацювали з такими корпораціями як Syngenta, Monsanto, Basf, Bayer, Німецько-український аграрний центр. VipCatering забезпечить Вам повний комфорт та подбає про організацію Вашого заходу на найвищому рівні.