RU UK
RU UK
Онлайн заява

Що для нас хороший сервіс?

VIP Catering / Блог / Новини / Що для нас хороший сервіс?
Що для нас хороший сервіс?

Отже, здавалося б, таке банальне та просте питання. Що таке якісний сервіс? Щоразу, коли ви його задаватимете, ви почуєте щось нове. Для когось потрібен горезвісний ненав'язливий сервіс, а для когось навпаки максимум уваги. Кожен шукає свій ідеальний сервіс, і місця де його він отримує. Ми ж сьогодні поговоримо про наше представлення ідеального сервісу і як ми його бачимо в нашій компанії.

Перше що слід зазначити, що послуги кейтерингу це все-таки не ресторан, хоч основи сервісу здаються для всіх однаковими, відмінностей все ж таки багато. Сервіс для нашого клієнта це далеко не тільки обслуговування на заході. Починається він буквально з першого контакту, дзвінка чи зустрічі та запиту на проведення заходу. Для нас чудовий сервіс насамперед складається з таких принципів:

  1. Оперативність. Клієнт не повинен чекати, отримувати вчасно та якнайшвидше компетентні відповіді на всі його питання та коригування на його замовлення.
  2. Чесність та відкритість. Це прозора система ціноутворення та складання кошторису. Ми завжди готові надати можливість дегустації та провести екскурсію з виробництва.
  3. Перевищення очікувань наших клієнтів. У кожному окремому випадку наші менеджери намагаються втілити свій досвід таким чином, щоб клієнти були не просто задоволені, а здивовані якістю нашої роботи.
  4. Відповідальність у виборі підрядників та персоналу для заходів – це якраз завершальний і дуже відповідальний момент у всій нашій роботі, адже якщо якість обслуговування буде недостатньо гарною, то вся проведена робота раніше може зрівнятися з нулем. Ми ведемо постійну роботу з нашою базою персоналу, тестуємо, проводимо навчання, щоб наш сервіс був бездоганним на кожному заході.

З Vip Catering ви завжди можете бути впевнені у якісному сервісі на будь-якому заході!