RU UK
RU UK
Онлайн заява

Що таке BBQ-заходи?

VIP Catering / Блог / Новини / Що таке BBQ-заходи?
Що таке BBQ-заходи?

Тип заходу: BBQ

Місце проведення: ЖК «Park avenue»

Кількість гостей: 500

Останнім часом все більшою і більшою популярністю користуються так звані BBQ-заходи. Вони, мабуть, стають головною тематикою весняно-літнього сезону. Це всілякі літні корпоративи, вечірки, вікенди. Будь то на виїзних локаціях або на території приватних садиб – у будь-якому випадку, це найкращий формат, щоб поєднати чудовий час проведення на природі з ароматною та такою смачною кухнею.

Хорошим прикладом такого заходу стала BBQ-вечірка для мешканців елітного житлового комплексу Park Avenue, влаштована на честь відкриття нової черги будівництва.

Для запрошених гостей було представлено всю класичну палітру барбекю меню – шашлики з різних видів м'яса, риби, овочі-гриль. Особливість і складність таких заходів полягає в тому, що всі страви віддаються «з-під ножа». Для професійного кейтерингу неприпустимо створювати довгі черги за частуваннями чи навпаки – щоб страви остигали. А щоб цього не сталося - надзвичайно важлива грамотна організація процесу, наявність всього необхідного обладнання, дотримання всіх правил доставки та зберігання продуктів. Одна річ, якщо йдеться про невеликі вечірки – тут все досить просто. А якщо це, як у нашому випадку, – масштабний захід, то професійне обладнання для зберігання та доставки – це питання у прямому сенсі здоров'я.

Тому, друзі, коли йдеться про барбекю, та залучення кейтерингу, ми вам радимо звертатися до компаній з бездоганною репутацією та гарною технологічною базою.