RU UK
RU UK
Онлайн заява

Що потрібно робити кейтерингової компанії, щоб досягти успіху?

VIP Catering / Блог / Новини / Що потрібно робити кейтерингової компанії, щоб досягти успіху?
Що потрібно робити кейтерингової компанії, щоб досягти успіху?

Сьогодні ми вирішили поговорити про те, що необхідно ресторану виїзного обслуговування, щоб досягти успіху на ринку кейтерингу. Отже, за роки своєї роботи ми можемо виділити такі необхідні умови для досягнення успіху:

• Правильне та прозоре ціноутворення. Компанія зобов'язана розуміти яку нішу ринку вони хочуть зайняти, знайти ту золоту середину ціноутворення, яка відповідатиме очікуванням їхніх клієнтів, буде конкурентоспроможною, але не заниженою настільки, що компанія працюватиме собі у збиток.

• Розуміння сегментів, ядер цільової аудиторії. Цю тему ми вже торкнулися вище. Без цього умови неможливо грамотно скласти стратегію просування компанії над ринком.

• Розробка маркетинг-стратегії та чіткого промо-плану, це посилить ваші позиції на ринку, ви зможете завжди «тримати руку на пульсі» і розуміти, чи рухаєтеся ви за раніше заданим курсом, а також допоможе оцінювати ефективність вашої роботи.

• Високий рівень комунікацій із клієнтом, а також рівень ведення угод.

• Високий рівень обслуговування, а це відповідальна та невпинна робота з персоналом, навчання, підвищення кваліфікації та дотримання домовленостей із персоналом.

• Бездоганна якість їжі, широкий вибір меню та асортименту, додаткові послуги, які допоможуть перевищити очікування ваших клієнтів.