RU UK
RU UK
Онлайн заява

Барний кейтеринг у Києві

VIP Catering / Блог / Новини / Барний кейтеринг у Києві
Барний кейтеринг у Києві

Барний кейтеринг у Києві сьогодні дуже популярний і може бути приємним та яскравим доповненням до основного заходу, а може бути окремою послугою. Ви зможете приємно здивувати гостей та зробити Ваш захід унікальним. Замовляючи виїзний бар у VipCatering, Ви можете розраховувати на:

– широкий вибір ексклюзивних барних стійок, які можуть бути підібрані відповідно до стилю вашого заходу, доповнивши та прикрасивши його.

– майстер-класи – ми можемо провести професійний майстер клас із приготування напоїв для ваших співробітників або партнерів, за необхідності використовуючи вказану торгову марку, тим самим підвищивши впізнаваність вашого продукту.

- Приготування різноманітних коктейлів. Бармени-професіонали за Вашим бажанням приготують вам класику барної міксології, всілякі лонг-коктейлі або шоти. Ви можете замовити бар зігрівальних напоїв, таких як глінтвейн, грог та їх квітково-фруктові варіації. Найкращою ідеєю для чоловічої вечірки може стати Пивний бар. А якщо ви шанувальник здорового способу життя, Вас підкорить наш Organic-бар. Тут ви знайдете всілякі вітамінні еко-коктейлі, смузі приготовані зі свіжих овочів, фруктів, пряних трав, насіння, що містить клітковину. Також ми пропонуємо такі види барів як Кисневий бар, Бабл-тіа бар, Барна станція домашніх лимонадів, Барна станція домашніх чайних напоїв.

Замовляючи барний кейтеринг, ви можете розраховувати на повний супровід та організацію даної послуги «під ключ». Ми надаємо все необхідне обладнання, посуд та персонал. Ви обов'язково знайдете своє улюблене меню. Ми знаємо як організувати барний кейтеринг у Києві та по Україні!